08402
Practice seminar
WiSe 25/26: Food science – practical course I
Thomas Alter, Greta Gölz, Doreen Herrfurth, Vanessa Szott, Antje Schönknecht
Information for students
Hinweise zur Durchführung finden Sie in Blackboard. Bitte weißen Laborkittel zu den Kursstunden mitbringen.
Additional information / Pre-requisites
Bei Versäumnis eines Termins kann ein Ausweichtermin im Parallelkurs wahrgenommen werden. Dies ist nur mit Tauschpartner nach Absprache mit der Kursleitung möglich. Die Schutzbestimmungen sind zu beachten. close
Comments
Carrying out general and special examinations on the subject of fish and fish products, microbiology I and II, histology, sensory analysis.
Practical examination of foods, vegetarian and vegan substitute products and various other food groups. close
Suggested reading
Blackboard-Unterlagen
Weitere Literatur wird in den Vorlesungen vorgestellt
28 Class schedule
Regular appointments
Thu, 2025-10-16 08:15 - 09:45
Thu, 2025-10-23 08:15 - 09:45
Thu, 2025-10-30 08:15 - 09:45
Thu, 2025-11-06 08:15 - 09:45
Thu, 2025-11-13 08:15 - 09:45
Thu, 2025-11-20 08:15 - 09:45
Thu, 2025-11-27 08:15 - 09:45
Thu, 2025-12-11 08:15 - 09:45
Thu, 2025-12-18 08:15 - 09:45
Thu, 2026-01-08 08:15 - 09:45
Thu, 2026-01-15 08:15 - 09:45
Thu, 2026-01-22 08:15 - 09:45
Thu, 2026-01-29 08:15 - 09:45
Thu, 2026-02-05 08:15 - 09:45
Fri, 2025-10-17 08:15 - 09:45
Fri, 2025-10-24 08:15 - 09:45
Fri, 2025-10-31 08:15 - 09:45
Fri, 2025-11-07 08:15 - 09:45
Fri, 2025-11-14 08:15 - 09:45
Fri, 2025-11-21 08:15 - 09:45
Fri, 2025-11-28 08:15 - 09:45
Fri, 2025-12-12 08:15 - 09:45
Fri, 2025-12-19 08:15 - 09:45
Fri, 2026-01-09 08:15 - 09:45
Fri, 2026-01-16 08:15 - 09:45
Fri, 2026-01-23 08:15 - 09:45
Fri, 2026-01-30 08:15 - 09:45
Fri, 2026-02-06 08:15 - 09:45