08403
Practice seminar
Practical Course Food Hygiene II
Thomas Alter, Antje Schönknecht, Greta Gölz, Doreen Herrfurth, Vanessa Szott
Information for students
Gruppe A: Mi 8.15-9.45;
Gruppe B: Do 8.15-9.45
Additional information / Pre-requisites
Bitte weißen Laborkittel zu den Kursstunden mitbringen.
Bei Versäumnis eines Termins kann ein Ausweichtermin im Parallelkurs wahrgenommen werden. Dies ist nur mit Tauschpartner nach Absprache mit der Kursleitung möglich.
Die Schutzbestimmungen sind zu beachten. close
Comments
Practical training on the official foodstuff examination (incl. sensory, chemical, physical, bacteriological and histological examinations) and legal evaluation incl. fish, meat products and eggs; insights into product manufacturing of raw, boiled and cooked sausage close
Suggested reading
Blackboard-Unterlagen
Weitere Literatur wird in den Vorlesungen vorgestellt
25 Class schedule
Regular appointments
Wed, 2025-04-16 08:15 - 09:45
Wed, 2025-04-23 08:15 - 09:45
Wed, 2025-04-30 08:15 - 09:45
Wed, 2025-05-07 08:15 - 09:45
Wed, 2025-05-14 08:15 - 09:45
Wed, 2025-05-21 08:15 - 09:45
Wed, 2025-05-28 08:15 - 09:45
Wed, 2025-06-04 08:15 - 09:45
Wed, 2025-06-11 08:15 - 09:45
Wed, 2025-06-18 08:15 - 09:45
Wed, 2025-06-25 08:15 - 09:45
Wed, 2025-07-02 08:15 - 09:45
Wed, 2025-07-09 08:15 - 09:45
Wed, 2025-07-16 08:15 - 09:45
Thu, 2025-04-17 08:15 - 09:45
Thu, 2025-04-24 08:15 - 09:45
Thu, 2025-05-15 08:15 - 09:45
Thu, 2025-05-22 08:15 - 09:45
Thu, 2025-06-05 08:15 - 09:45
Thu, 2025-06-12 08:15 - 09:45
Thu, 2025-06-19 08:15 - 09:45
Thu, 2025-06-26 08:15 - 09:45
Thu, 2025-07-03 08:15 - 09:45
Thu, 2025-07-10 08:15 - 09:45
Thu, 2025-07-17 08:15 - 09:45